Auto wassen zonder krassen bij Biesebos

Uw auto wassen zonder krassen? Sinds kort kunt u bij Biesebos Truck- & Carwash Center uit Emmen terecht voor de behandeling High Quality Washing. Deze wasbeurt is bedoeld voor bijzondere en reguliere voertuigen en laat uw wagen weer op en top stralen. Uiteraard werken wij in onze wasstraat enkel met hoogwaardige materialen. Shine like a diamond!

Wat houdt deze wasbeurt in?

Bij de carwashbehandeling in onze autowasstraat in Emmen maken we gebruik van producten van het vooraanstaande merk ProNano. Met deze middelen kunnen wij wassen zonder krassen (er komt namelijk geen borstel of spons aan te pas) en garanderen wij u een kleur- en glansversterkend resultaat (wij reinigen tot in de poriën van de lak). Daarnaast is de lak van uw voertuig na het aanbrengen van een waxlaag water- en vuilafstotend.

Tijdens de ProNano-behandeling schuimen we de wagen op met ProNano Plus. Nadat wij het product even zijn werk laten doen, spuiten we het voertuig vervolgens af met een hogedruk. Het voertuig is dan al helemaal spik en span. Als ‘final touch’ voorzien we de auto van de ProNano Diamond Wax voor een mooie glans.

Openingstijden en prijzen

Van maandag t/m woensdag zijn wij gesloten. Donderdag en vrijdag zijn wij van 09:00 tot 18:00 uur geopend en op zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur. Hieronder vindt u de prijzen voor de verschillende voertuigen:

Personenauto:                 € 15,00
Pick-up: € 17,00
Bestelbus:  € 25,00
Camper / caravan: € 40,00
Truck:    € 50,00
Landbouwvoertuig:  € 75,00


Laat uw auto wassen zonder krassen en maak een afspraak voor een High Quality Washing bij Biesebos Truck- & Carwash Center Emmen Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 085-8886777 of via het contactformulier. Via een van deze wegen vraagt u eveneens meer informatie op. Onze specialisten zijn u met genoegen van dienst wanneer het om een auto wassen gaat.