Autoschoonmaakmiddelen kopen bij Biesebos

Bij Biesebos Truck- & Carwash Center Emmen bent u niet alleen aan het juiste adres voor een wasbeurt, maar eveneens voor het kopen van diverse autoschoonmaakmiddelen vanuit Emmen. De items die wij verkopen zijn afkomstig van hoogwaardige merken die staan voor kwaliteit. Wij beschikken over een breed aanbod met schoonmaakproducten en andere artikelen voor uw truck.

BD Clean-producten

Zo kunt u bij ons onder meer autoschoonmaakmiddelen kopen van het merk BD Clean. Dit topmerk heeft de beste spullen voor onder meer lakwerk. In Nederland zijn de BD Clean-producten nog niet heel bekend, maar wij horen tot nu toe alleen maar goede verhalen van onze klanten. Vooral in Engeland is dit innovatieve merk een ‘hot item’. De artikelen worden hier dan ook veel gebruikt bij autoshows en dergelijke. De producten zijn te allen tijde van een hoge kwaliteit en zijn voorzien van een unieke uitstraling. Ze zijn ideaal wanneer u op zoek bent naar autoschoonmaakmiddelen die zowel effectief als gemakkelijk in gebruik zijn.

Great-Lion-producten

Great-Lion is daarentegen hét merk voor de schoonmaak van aluminium, RVS, metaal en chroom en is voornamelijk bekend binnen de transportsector. Hiermee kunt u zelfstandig onderhoud aan dieseltanks, velgen, traanplaten en andere onderdelen van dit soort materialen verzorgen. Op deze manier hoeft u niet voor elk vlekje naar de wasstraat, zodat u op tijd én kosten bespaart. Het beste resultaat met zo min mogelijk inspanning staat bij deze autoschoonmaakproducten centraal. Bovendien hebben wij een goede en snelle samenwerking met dit merk, waardoor alle producten bij ons te verkrijgen en te bestellen zijn.

Wilt u autoschoonmaakproducten kopen en eerst in contact komen met Biesebos Truck- & Carwash Center Emmen? Bel dan naar 085-8886777 of vul het contactformulier in. Onze vakkundige en vriendelijke medewerkers in Emmen staan u graag bij met deskundige adviezen indien het om autoschoonmaakmiddelen gaat.