Uw vrachtwagen wassen in onze truckwash

Vrachtwagens, bussen en andere bijzondere voertuigen passen meestal niet in een gewone wasstraat. Kom daarom langs bij onze truckwash in Emmen om uw truck, touringcar of camper toch van een grondige schoonmaakbeurt te voorzien. Dankzij onze consistente kwaliteit en flexibele, servicegerichte werkwijze geniet u binnen de kortste keren weer van een perfect schoon voertuig.

Machinale en handmatige reiniging

 Een vrachtwagen wassen is een wat ingewikkelerder proces. Normale wasstraten zijn namelijk niet groot genoeg. Hier bij Biesebos Truck- & Carwash Center vindt u echter een truckwash die de juiste grootte en hoogte heeft voor bijzondere voertuigen. Denk hierbij niet alleen aan vrachtwagens en bussen maar ook aan kranen, containerauto’s en nog veel meer. In onze vrachtwagenwasstraat past het allemaal.

Het voorwassen doen wij met de hand. Zo weten we zeker dat we elke verontreiniging wegwerken. Vervolgens gaat de vrachtwagen door de truckwasstraat. Hierna spoelen wij deze nog na met een waslaag en osmosewater tegen kalkvlekken. Op die manier droogt uw voertuig vlekkeloos op!

Gegarandeerd schoon

Hier bij Biesebos kennen we maar één pakket, en dat is: helemaal schoon! Onze klantgerichte werkwijze garandeert u een stralend eindresultaat. Toch nog ergens een vuiltje of vlekje? Dan maken wij de truck gewoon opnieuw schoon. Indien de machine ergens niet bij kan of iets niet helemaal heeft weggewerkt, doen we dat gewoon met de hand. We laten u in ieder geval alleen met een blinkende vrachtwagen weer de truckwash uitrijden. Bovendien kunt u bij ons snel en efficiënt terecht op vertoon van uw AVJT of euroShell card.

Bezoek onze wasstraat in Emmen om uw vrachtwagen te laten reinigen. Stap hiervoor gewoon binnen of maak een afspraak door te bellen naar 085-8886777. Vragen kunt u eveneens langs deze weg of via het online contactformulier kwijt. Biesebos helpt u graag verder.